Om meg

Jeg er en fersk blogger fra Oslo som nettopp har lest om en annen wordpressblogger. Hun utfordret sin sosiale angst med å ha som nyttårsforsett for 2011 å besøke alle sine Facebookvenner! «By the end of the year she had been to 13 different countries and met with 292 of the 325 friends she had as of January 1, 2011.» Kult!

Mye gøy kan komme ut av det å tørre, og ettersom jeg liker å skrive tenkte jeg at jeg kunne gi meg selv en utfordring på dette skumle området som liksom skal være så gøy: å finne kjærligheten! Jaja, om det ikke alltid er så gøy der og da, så er det jo et privilegium å kunne underholde andre med mine erfaringer! Jeg har troen på at «fryd ligger og venter på meg (og deg) rundt neste sving!» – fritt etter Anne Grete Preus. Men når det er så mye annen fryd i livet mitt, er det lett å bli litt lat – så dette er min måte å dra meg ut av «comfort zone» – minne meg selv om at det hadde vært inmari koselig å være to – og rope høyt fra alle hustak: BRING IT ON!!

Reklamer

4 svar til Om meg

 1. Camilla V sier:

  Go, Marianne, go! Jeg heier på deg 🙂

  Camilla

 2. Marianne sier:

  Digger at du har laget en kul blogg! Gleder meg til å fortsettelsen 🙂

  • Jeg Og sier:

   Hei, Marianne! Tusen takk – du har jo oppmuntret meg til dette før 🙂 Regner med du er med og teste utfordringene som kommer..? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s